Trailer voor The Last Duel van regisseur Ridley Scott

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Last Duel, een verhaal over bedrog en wraak, geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen zijn voor Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon & Ben Affleck. Vanaf 14 oktober in de bioscoop.

The Last Duel trailer

The Last Duel trailer

Koning Karel VI verklaart dat Ridder Jean de Carrouges zijn geschil met zijn schildknaap moet beslechten door hem uit te dagen tot een duel. De film brengt de turbulente middeleeuwen tot leven. Toen etiquette, sociale aspiraties en gerechtigheid werden gedreven door de codes van ridderlijkheid, konden de gevolgen voor het trotseren van de instituten van die tijd – de kerk, de adel aan het hof, een tienerkoning – ernstig zijn. Voor een vrouw die door deze gewelddadige tijden navigeerde, iemand die geen juridische status had zonder de steun van haar man, stond de inzet zelfs nog hoger.

The Last Duel is een aankomende Brits-Amerikaans historisch drama geregisseerd door Ridley Scott. Het scenario is gebaseerd op het boek The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France van Eric Jager. Het scenario is geschreven door Ben Affleck, Matt Damon en Nicole Holofcener.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Damon als Jean de Carrouges, Adam Driver als Jacques Le Gris, Jodie Comer als Marguerite de Carrouges, Ben Affleck als graaf Pierre d’Alençon, Harriet Walter als Nicole de Buchard, Nathaniel Parker als Sir Robert de Thibouville, Sam Hazeldine als Thomin du Bois en Michael McElhatton als Bernard Latour.

The Last Duel draait vanaf 14 oktober in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter