Trailer voor The Last of Us HBO serie

HBO Max heeft een ​​nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende HBO Max-serie The Last of Us. Dit deed de streamer op The Last of Us Day (voorheen bekend als Outbreak Day), een dag van het jaar waarop Naughty Dog de veelgeprezen apocalyptische franchise viert. Bekijk de trailer hieronder.

The Last of Us HBO Max serie

The Last of Us is gebaseerd op de baanbrekende game uit 2013 van ontwikkelaar Naughty Dog en uitgever Sony Computer Entertainment. Het is een actie-avontuur survival horror-videogame die wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon.  

In de serie speelt Pedro Pascal de rol van Joel Miller en Bella Ramsey de rol van Ellie. Naast Pascal en Ramsey zijn er rollen voor Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) als Tommy Miller, Nico Parker (Dumbo) als Joel’s dochter Sarah, Anna Torv (Mindhunter) als Tess en Merle Dandridge (The Flight Attendant) die haar rol uit de video games opnieuw vertolkt als Marlene, de leider van een verzetsgroep die bekend staat als de Fireflies. Er zijn tevens rollen voor Jeffrey Pierce (Bosch) als Perry, Murray Bartlett (The White Lotus) als Frank en Con O’Neill (Chernobyl) als Bill.

De game volgt de overlevende Joel en Ellie, een jong en capabel meisje, op hun reis door een radicaal getransformeerde wereld. Twintig jaar nadat een besmettelijke pandemie zich heeft verspreid door het cordyceps-virus, moeten deze twee mensen, die toevallig werden samengebracht, levensveranderende beslissingen nemen om te overleven. De game onderzoekt thema’s als overleving, loyaliteit, liefde en verlossing.

De bekroonde Chernobyl maker Craig Mazin heeft samen met Neil Druckmann het script geschreven. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en zal ergens in 2023 op HBO Max verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter