Trailer voor The Last Vermeer met Guy Pearce & Claes Bang

Nadat de film werd gepland voor een nieuwe releasedatum in november, heeft Sony Pictures de eerste trailer onthuld voor het historische drama The Last Vermeer met Emmy-winnaar Guy Pearce (A Christmas Carol) en Claes Bang (Dracula). De trailer is hieronder te zien!

The Last Vermeer

The Last Vermeer

Joseph Piller (Claes Bang), soldaat en lid van het Nederlandse verzet, houdt zich nu bezig met onderzoek naar gestolen kunst. Samen met zijn briljante assistente (Vicky Krieps) kijkt hij naar de buitengewone beschuldiging dat de flamboyante Nederlandse schilder Han van Meegeren (Guy Pearce) een originele Vermeer aan de nazi’s zou hebben verkocht. Ondanks het vele bewijs tegen de schilder raakt Piller er meer en meer van overtuigd dat Van Meegeren onschuldig is en voelt hij zich geroepen om het leven van dit kleurrijke en vooral mysterieuze figuur te redden.

De film is gebaseerd op het boek The Man Who Made Vermeers van Jonathan Lopez.

Geregisseerd door Dan Friedkin (Killers of the Flower Moon) op basis van een scenario van James McGee en Mark Fergus & Hawk Otsby (The Expanse, Iron Man).

De cast voor de film omvat Guy Pearce (Memento, Brimstone), Claes Bang, Vicky Krieps (Phantom Thread), Roland Møller (Atomic Blonde), August Diehl (A Hidden Life), Olivia Grant (All the Money in the World), Adrian Scarborough (Artemis Fowl) en Susannah Doyle (Black Mirror).

The Last Vermeer wordt geproduceerd door Ryan en Danny Friedkin naast Bradley Thomas, terwijl Ridley Scott, Peter Heslop en Gino Falsetto als uitvoerende producenten aan het historische drama zijn verbonden.

The Last Vermeer zal op 20 november in de bioscopen verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter