Trailer voor The Lost Girls toont multigenerationele kijk op Peter Pan Story

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de fantasiedramafilm The Lost Girls, die een nieuwe kijk biedt op het klassieke Peter Pan-verhaal van J.M. Barrie. De première staat gepland op 17 juni.

The Lost Girls trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont de vrouwen van de familie Darling, omdat ze niet lijken te kunnen ontsnappen aan Peter’s greep op hen, zelfs nadat ze ouder zijn geworden.

The Lost Girls

The Lost Girls

Gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Laurie Fox uit 2003, is de film geschreven en geregisseerd door de Italiaanse actrice Livia De Paolis, die ook in de hoofdrol speelt als de volwassen Wendy. Naast haar zijn er rollen voor Ella-Rae Smith, Joely Richardson, Vanessa Redgrave, Julian Ovenden, Parker Sawyers, Louis Partridge en Iain Glen.

The Lost Girls volgt de vier generaties Darling-vrouwen terwijl ze worstelen met de nasleep van hun avonturen met Peter Pan in Neverland. De film zal vertellen hoe Wendy worstelt om haar creatieve geest te behouden na haar fantastische reizen met Pan. Net als haar grootmoeder en haar moeder Jane, moet Wendy ontsnappen aan Peters greep op haar en aan de beloften van haar. Terwijl haar dochter Berry in de greep van Peter komt, moet Wendy vechten om haar relatie met haar dochter te redden.

The Lost Girls wordt geproduceerd door Chris Curling en Meta Valentic (Ladrón Que Roba a Ladrón) met Kirk D’Amico van Myriad Pictures en Peter Touche van Ingenious Media als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter