Trailer voor The Man From Toronto met Kevin Hart & Woody Harrelson

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwste buddy-actiekomedie The Man From Toronto, met Kevin Hart en Woody Harrelson in de hoofdrol. De film is vanaf 24 juni via de service te streamen.

De trailer, die je hieronder kunt bekijken, bevat actievolle sequenties die een geval van identiteitsverwisseling belichten. Harts personage bevindt zich in een gevaarlijke situatie waarin hij moet doen alsof hij een beruchte huurmoordenaar is, die eigenlijk het personage van Harrelson is.

The Man From Toronto

The Man From Toronto

Teddy (Kevin Hart) is een man uit New York die denkt dat hij in zijn Airbnb incheckt, maar niets blijkt minder waar. Hij staat per ongeluk voor een safe house waar op dat moment ‘s werelds dodelijkste huurmoordenaar (Woody Harrelson), ook wel ‘The Man from Toronto’ genoemd, wordt verwacht. Wanneer de politie het huisje binnenvalt, moet Teddy zich van eigenaren voor blijven doen als de huurmoordenaar. Lukt het hem zo om de echte huurmoordenaar te kunnen vinden?

The Man From Toronto is geregisseerd door Hitman’s Bodyguard-filmmaker Patrick Hughes op basis van een scenario geschreven door Robbie Fox (Playing for Keeps) en Chris Bremner (Bad Boys for Life).

De film heeft rollen voor Kevin Hart (Ride Along), Woody Harrelson (Zombieland), Kaley Cuoco (The Flight Attendant), Ellen Barkin (Animal Kingdom), Lela Loren (Altered Carbon) en Kate Drummond (Wynnona Earp).

The Man From Toronto is uitvoerend geproduceerd door Bill Bannerman, Aaron L. Gilbert en Jason Cloth, met Steve Tisch, Todd Black en Jason Blumenthal als producenten.

The Man From Toronto is vanaf 24 juni te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter