Trailer voor The Map of Tiny Perfect Things

Amazon Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor The Map of Tiny Perfect Things, hun aanstaande sci-fi coming-of-age romantische komedie. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrol zien we Freaky-actrice Kathryn Newton en Kyle Allen (American Horror Story) die vast komen te zitten in een timeloop. De film zal op 12 februari 2021 in première gaan.

The Map of Tiny Perfect Things

The Map of Tiny Perfect Things

De tienerjonge Mark zit tot zijn tevredenheid vast in een loop waarin hij een dag steeds opnieuw beleeft. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze Margaret die in dezelfde situatie zit. Tussen de twee ontstaat een bijzondere band en ze gaan erop uit om de kleine dingetjes des levens te ontdekken die deze dag zo perfect maken. Hierdoor stellen ze zich de vraag of ze hun eindeloze dag niet ooit willen ontvluchten.

De film is gebaseerd op het korte verhaal van Lev Grossman. De hoofdrollen worden gespeeld door Kathryn NewtonKyle Allen, Jermaine Harris, Anna Mikami, Josh Hamilton, Al Madrigal, Lily Lumpkin, Daniel Scott Lumpkin Jr., Cleo Fraser, Teance Blackburn, Lydia Houston, Emmett Ferguson.

The Map of Tiny Perfect Things is geregisseerd door Ian Samuels naar een scenario geschreven door Grossman. Het wordt geproduceerd door Akiva Goldsman via zijn Weed Road Pictures.

Vanaf 12 februari 2021 op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter