Trailer voor The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 3

Amazon heeft de teaser vrijgegeven voor The Marvelous Mrs Maisel seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. De Amazon Original gaat op vrijdag 6 december exclusief in première op Prime Video.

The Marvelous Mrs Maisel seizoen 3

Het komische drama van Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) volgt huisvrouw Miriam ‘Midge’ Maisel (Rachel Brosnahan), die in de jaren vijftig jaar haar geluk beproeft als stand-up comedian. Alex Borstein is te zien als haar manager Susie. In het nieuwe seizoen zijn Midge en Susie op tournee met Shy Baldwin (LeRoy McClain) en ontdekken ze dat het showbusiness leven meerdere kanten kent dan alleen glamour. Joel probeert Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen nastreeft, Abe focust zich op een nieuwe uitdaging en Rose leert haar eigen talenten kennen.

De reeks werd bedacht door Amy Sherman-Palladino en ging op 17 maart 2017 in première op de streamingdienst Amazon Video.

Dit seizoen is Sterling K. Brown (This Is Us) te zien in een gastrol. Het tweede seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel kreeg 20 Emmy-nominaties en de uitreiking vindt plaats op 22 september.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter