Trailer voor The Mysterious Benedict Society seizoen 2

Disney Plus heeft een officiële trailer en poster uitgebracht voor The Mysterious Benedict Society seizoen 2, het komende nieuwe seizoen van de coming-of-age avonturenserie. Deze zal op 26 oktober terugkeert met de twee afleveringen. Bekijk hieronder de trailer en de poster.

De trailer van The Mysterious Benedict Society toont de grootste missie ooit van het begaafde kwartet, met de redding van Mr. Benedict en Number 2 nadat ze zijn ontvoerd door Dr. L.D. Curtain.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

The Mysterious Benedict Society seizoen 2

The Mysterious Benedict Society seizoen 2

Centraal in de serie staan vier wezen met bijzondere en unieke vaardigheden. Ze komen terecht in een kostschool, waar een excentrieke man die hen helpt wil dat zij een plan stoppen dat wereldwijde gevolgen kan hebben.

In het tweede seizoen ontdekken de kinderen dat Mr. Benedict en Number Two zijn ontvoerd. Ze moeten de raadsels en aanwijzingen samenvoegen in een gevaarlijke speurtocht die door Mr. Benedict is opgezet om het laatste plan van Curtain te verijdelen. Alleen vertrouwend op hun verstand, intellect en empathie, begint de charmante groep buitenbeentjes aan een wereldreikend avontuur per lucht, land, zee, waarbij ze hun speciale vaardigheden gebruiken om de mysteries op te lossen en hun verloren kameraden te redden. Onderweg ervaren de kinderen de groeipijnen die gepaard gaan met het deel uitmaken van hun nieuwe “gevonden familie”, terwijl ze trouw blijven aan hun unieke zelf. Al doende ontdekken ze wat echt geluk werkelijk betekent.

De reeks heeft rollen voor Tony Hale, Kristen Schaal, MaameYaa Boafo, Ryan Hurst, Gia Sandhu, Mystic Inscho, Emmy DeOliveira, Seth Carr, Marta Timofeeva. De reeks is gemaakt en geschreven door Matt Manfredi en Phil Hay.

The Mysterious Benedict Society is een avonturenserie gebaseerd op de boekenreeks voor jonge volwassenen van Trenton Lee Stewart. De serie is uitvoerend geproduceerd door Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, Deepak Nayar, James Bobin, Matt Manfredi (schrijver / maker) en Phil Hay (schrijver / maker). Showrunners voor de serie zijn Darren Swimmer en Todd Slavkin.

The Mysterious Benedict Society seizoen 2 is vanaf 26 oktober 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter