Trailer voor The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Netflix komt deze maand met een documentaire over het mysterie rond de dood van Marilyn Monroe. The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes verschijnt 27 april 2022 op Netflix. Het is gecentreerd rond het leven en de vroegtijdige dood van de Amerikaanse actrice en cultureel icoon Marilyn Monroe en wordt verteld door middel van archiefbeelden en ongeziene interviews met vrienden van de ster. Bekijk de trailer hieronder.

The Mystery of Marilyn Monroe

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

De tragische dood van Hollywood-icoon Marilyn Monroe heeft decennia lang geleid tot de verspreiding van complotten en geruchten, die vaak haar talent en scherpzinnigheid overschaduwden. Door het reconstrueren van haar laatste weken, dagen en uren aan de hand van niet eerder gehoorde opnames van degenen die haar het beste kenden, belicht de film meer van haar glamoureuze, gecompliceerde leven, en biedt hij een nieuw perspectief op die noodlottige nacht.

De documentaire werd geregisseerd door Emma Cooper, die met name bekend is van haar werk met regisseur Louis Theroux.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes is vanaf 27 april 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter