Trailer voor The Oath met Ike Barinholtz en Tiffany Haddish

Roadside Attractions heeft een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor de aankomende donkere komedie film The Oath met in de hoofdrollen Ike Barinholtz (The Mindy Project, Neighbors, Suicide Squad, Blockers) en Tiffany Haddish (Keanu, Girls’ Trip, Night School, The Kitchen). De trailer kun je hieronder bekijken.

The Oath

Wanneer Chris, een hooggespannen man die 24 uur per dag het nieuws volgt en uitgesproken politieke meningen heeft, en zijn meer nuchtere vrouw Kai, te horen krijgen dat inwoners van de Verenigde Staten worden gevraagd een eed van loyaliteit te tekenen aan de president, is hun reactie er een van ongeloof, gevolgd door een idealistische weigering. De deadline voor het tekenen is op Thanksgiving, wat natuurlijk voor spanning zorgt tijdens het traditionele diner op die dag met familie. Politiek bespreken tijdens zo’n diner met familie levert altijd al spanningen op, maar de combinatie van ruziënde familieleden, de innerlijke spanning van Chris en het verschijnen van twee agenten van de overheid op de stoep zorgt ervoor dat het diner helemaal uit de hand loopt.

De cast bestaat naast Barinholtz en Haddish uit John Cho, Carrie Brownstein, Billy Magnussen, Meredith Hagner, Nora Dunn, Jon Barinholtz en Chris Ellis. De film is geschreven en geregisseerd door Barinholtz. The Oath draait vanaf oktober 2018 in de bioscoop.