Trailer voor The Outfit met Mark Rylance, Zoey Deutch & Dylan O’Brien

Focus Features heeft de officiële trailer vrijgegeven van The Outfit, de aanstaande regiedebuutfilm van Oscar-winnaar Graham Moore. In de video is te zien hoe een deskundige kleermaker plotseling betrokken raakt bij een groep gangsters die iets van hem proberen te krijgen. Je kunt de trailer hieronder bekijken. De misdaaddrama-thriller staat momenteel gepland om op 25 februari 2022 in de bioscoop te verschijnen.

The Outfit trailer

The Outfit trailer

De Britse Leonard was kleermaker van maatkleding en behoorde tot de top van de beroemde Londense straat Savile Row. Na een tragische gebeurtenis zit hij nu in Chicago waar hij een kleine kleermakerswinkel heeft. Zijn cliënteel bestaat momenteel uit een wrede gangsterfamilie.

The Outfit is geregisseerd door de met een Oscar bekroonde schrijver Graham Moore (The Imitation Game) op basis van een scenario dat hij samen met Johnathan McClain schreef. De film wordt geleid door Oscarwinnaar Mark Rylance als Leonard, een Engelse kleermaker die een kleine winkel heeft in Chicago. Naast hem zijn er rollen voor Zoey Deutch, Dylan O’Brien, Johnny Flynn, Simon Russell Beale, Nikki Amuka-Bird en Alan Mehdizadeh.

The Outfit wordt geproduceerd door Scoop Wasserstein, Ben Browning en Amy Jackson, en FilmNation financiert de film.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter