Trailer voor The Outlaws seizoen 2

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Outlaws seizoen 2, de aanstaande terugkeer van BBC Studios’ misdaadthrillerkomedie. Alle zes afleveringen zijn vanaf 5 april beschikbaar om te streaming.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont de terugkeer van de buitenbeentjes. Nadat ze vorig seizoen hun probleem met succes hadden opgelost, worden ze nu geconfronteerd met een ander probleem wanneer een drugsbaron probeert het geld dat ze hebben gestolen terug te krijgen.

The Outlaws seizoen 2

The Outlaws seizoen 2

The Outlaws is geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Stephen Merchant, mede-bedenker van The Office, die ook in de serie te zien is als Greg. Naast hem zijn er rollen voor Rhianne Barreto (Hanna) als Rani, Gamba Cole (Guerrilla) als Christian, Christopher Walken (Severance) als Frank, Eleanor Tomlinson (The Nevers) als Lady Gabriela, Darren Boyd (Trying) als John, Clare Perkins (The Wheel of Time) als Myrna en Jessica Gunning (Fortitude) als Diane.

De serie gaat over een ongelijksoortige groep wetsovertreders die bij elkaar worden gezet om een ​​taakstraf te voltooien. Zeven vreemden uit verschillende lagen van de bevolking worden gedwongen samen te werken om een ​​vervallen buurthuis te renoveren. Wanneer een van hen wordt meegesleurd in een gevaarlijke wereld van georganiseerde misdaad, verenigen ze zich op manieren die geen van hen voor mogelijk had gehouden.

Seizoen twee volgt de Outlaws die nog tijd hebben om hun straf uit te zitten, maar al snel beseffen dat de criminele onderwereld nog niet klaar is met hen – bij lange na niet. Het gedeelde verleden van deze groep buitenbeentjes komt terug om hen te achtervolgen, in de vorm van een angstaanjagende Londense drugsbaron The Dean.

The Outlaws is mede gemaakt door Merchant en Elgin James. Uitvoerende producenten zijn Luke Alkin, Kenton Allen en Matthew Justice, met BBC One en Amazon Studios co-produceren.

The Outlaws seizoen 2 is te zien vanaf 5 april op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter