Trailer voor The Pale Blue Eye met Christian Bale

Netflix heeft de volledige trailer onthuld van The Pale Blue Eye, het aanstaande gotische mysterieperiode-drama met in de hoofdrol Christian Bale als een ervaren detective. De video toont de meest uitdagende moordzaak van rechercheur Augustus Landor tot nu toe, waarbij de verdachte dood van een aantal jonge cadetten op de Amerikaanse militaire academie betrokken was.

The Pale Blue Eye trailer suggereert dat de slachtoffers mogelijk worden gebruikt in sekte-achtige rituelen. Met de hulp van Harry Melling‘s Edgar Allan Poe moet Bale’s Augustus de zaak oplossen en de moordenaar vinden voordat er meer levens worden opgeofferd.

The Pale Blue Eye

The Pale Blue Eye 

West Point, 1830. Een wereldvreemde detective wordt ingehuurd om discreet de gruwelijke moord op een cadet te onderzoeken. Hij wordt geconfronteerd met de zwijgplicht van de cadetten en schakelt een van hen in om de zaak te helpen ontrafelen – een jongeman die de wereld zou leren kennen als Edgar Allan Poe.

The Pale Blue Eye is gebaseerd op de gotische thrillerroman van Louis Bayard en is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Scott Cooper. Bale en Melling worden vergezeld door Gillian Anderson (The Crown), Oscarwinnaar Robert Duvall, Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Toby Jones (First Cow), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row) en Timothy Spall (Mr. Turner), Fred Hechinger (Fear Street-trilogie), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Keel Cook (Encounter), Gideon Glick (The Marvelous Mrs. Maisel), Matt Helm (The Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America) en Charlie Tahan (Ozark).

The Pale Blue Eye wordt gefinancierd en geproduceerd door Cross Creek (The Trial of the Chicago 7). Bale produceert ook samen met John Lesher van Grisbi Productions en Tyler Thompson van Cross Creek. Ondertussen dienen Tracey Landon en Dylan Weathered van Grisbi als uitvoerende producenten.

The Pale Blue Eye is vanaf 6 januari 2023 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter