Trailer voor The People We Hate at the Wedding

Prime Video heeft de trailer en poster vrijgegeven voor The People We Hate At The Wedding. Bekijk de trailer en poster hieronder.

The People We Hate at the Wedding

The People We Hate at the Wedding

In de hilarisch grappige komedie The People We Hate at the Wedding worden de niet-functionerende Amerikaanse broer en zus Alice (Kristen Bell) en Paul (Ben Platt), samen met hun altijd optimistische moeder (Allison Janney), uitgenodigd op de Britse bruiloft van hun vervreemde halfzus Eloise (Cynthia Addai-Robinson). Dit is een kans voor hen om opnieuw contact te maken als – min of meer – volwassen mensen en weer te leren van elkaar te houden, zoals ze dat ooit deden.

De film is geregisseerd door Claire Scanlon op basis van een scenario door Lizzie Molyneux-Logelin, Wendy Molyneux. Zij haalden inspiratie uit het gelijknamige boek van Grant Ginder. Het zijn overigens dezelfde schrijvers als die aan Deadpool 3 gewerkt hebben.

Er zijn hoofdrollen voor Allison Janney, Ben Platt, Kristen BellCynthia Addai-Robinson, Dustin Milligan, Isaach De Bankolé, Karan Soni, Tony Goldwyn, Jorma Taccone, Julian Ovenden en John McMillan.

The People We Hate At The Wedding is vanaf 18 november te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter