Trailer voor The Twilight Zone

CBS All Access heeft tijdens de Super Bowl spot vrijgegeven voor de nieuwe versie van The Twilight Zone! Deze kun je hieronder bekijken.

De nieuwe The Twilight Zone serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met Monkeypaw Productions van Jordan Peele en Genre Films van Simon Kinberg. Peele, Kinberg en Marco Ramirez zullen dienen als uitvoerende producers voor de serie en samenwerken aan de première-aflevering. Win Rosenfeld en Audrey Chon zullen ook als uitvoerende producenten dienen.

Acteurs die verschijnen in de verschillende afleveringen van de nieuwe serie zijn John Cho, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Allison Tolman, Greg Kinnear, DeWanda Wise, Jessica Williams, Taissa Farmiga, Rhea Seehorn, Ike Barinholtz, Steven Yeun en Jacob Tremblay.

Het originele The Twilight Zone bracht kijkers naar een andere dimensie, niet alleen een dimensie van beeld en geluid, maar ook van geest. Gemaakt door Rod Serling was het een reis naar een wonderbaarlijk land van verbeelding. De serie was gedurende vijf jaar te zien op CBS, van 1959 tot 1964. Als de peetvader van de sci-fi-serie, onderzocht de serie de hoop, de wanhoop, de trots en de vooroordelen van de mensheid op metaforische manieren die conventionele drama niet kon. In 1983 produceerde Steven Spielberg een big budget-filmversie, Twilight Zone: The Movie, geregisseerd door Spielberg, John Landis, Joe Dante en George Miller. De serie werd nieuw leven ingeblazen door CBS in de jaren 1980 en liep drie seizoenen, geholpen door William Friedkin, Atom Egoyan en Wes Craven. Het werd opnieuw tot leven gebracht op UPN en gehost door Forest Whitaker in 2002 voor een seizoen.