Trailer voor The Unforgivable met Sandra Bullock & Viola Davis

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende dramafilm getiteld The Unforgivable, gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven uit 2009 van Sally Wainwright. Met in de hoofdrollen Oscarwinnaars Sandra Bullock en Viola Davis, zal de film op 24 november in geselecteerde bioscopen verschijnen, gevolgd door zijn streamingdebuut op 10 december.

The Unforgivable trailer kun je hieronder bekijken. Het begint met Bullock’s Ruth, die na haar 20-jarige gevangenisstraf te hebben uitgezeten, probeert de verblijfplaats van haar jongere zus te achterhalen.

The Unforgivable

The Unforgivable op Netflix

Ruth Slater (Sandra Bullock) komt vrij uit de gevangenis na een straf te hebben uitgezeten voor een gewelddadig misdrijf. Ze keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven. Ze wordt streng veroordeeld op de plek die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op redding is het vinden van haar vervreemde jongere zus die ze heeft moeten achterlaten.

Met in de hoofdrollen Sandra Bullock, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan, en Viola Davis.

De film werd geregisseerd door de Duitse filmmaker Nora Fingscheidt (System Crasher) op basis van een scenario geschreven door Peter Craig, Hillary Seitz en Courtenay Miles. Het wordt geproduceerd door Bullock, Graham King en Veronica Ferres. De film is een remake van de Britse miniserie Unforgiven.

The Unforgivable verschijnt 10 december op Netflix en is vanaf 24 november tevens te zien in een aantal bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter