Trailer voor The White Lotus seizoen 2

HBO heeft de officiële trailer uitgebracht voor The White Lotus seizoen 2. Het langverwachte nieuwe seizoen gaat op 30 oktober in première. De video heet ons welkom in de luxueuze vestiging van het titulaire resort in Sicilië, Italië.

De trailer van The White Lotus seizoen 2 geeft ons ook een eerste blik van de problemen die zich zullen voordoen bij de nieuwe reeks chaotische gasten van de serie. De video toont de terugkeer van Jennifer Coolidge, die onlangs een Emmy won voor beste vrouwelijke bijrol in een miniserie voor haar optreden in het eerste seizoen.

The White Lotus seizoen 2 trailer

The White Lotus seizoen 2 vindt plaats op een nieuwe locatie en introduceert een geheel nieuwe reeks personages. Het volgende hoofdstuk laat Hawaï achter en volgt een andere groep vakantiegangers die naar een ander Witte Lotus hotel vliegen en zich tijdelijk tussen de bewoners vestigen. Het speelt zich af in een exclusief Siciliaans resort en volgt de verschillende gasten en medewerkers gedurende een week.

De nieuwe cast bestaat uit Michael Imperioli als Dominic Di Grasso, Aubrey Plaza als Harper Spiller, F. Murray Abraham als Bert Di Grasso, Tom Hollander als Quentin, Adam DiMarco als Albie Di Grasso, Haley Lu Richardson als Porta Theo James als Cameron, Meghann Fahy als Daphne, Will Sharpe als Ethan en nieuwkomer Leo Woodall als Jack. Jennifer Coolidge zal ook haar rol als Tanya McQuoid hernemen.

The White Lotus is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Mike White (Enlightened). Het is uitvoerend geproduceerd door White, David Bernard, Mark Kamine en Nick Hall.

Het eerste seizoen had rollen voor Murray Bartlett, Connie Britton, Natasha Rothwell, Steve Zahn, Sydney Sweeney, Brittany O’Grady, Jake Lacy, Alexandra Daddario, Molly Shannon, Jennifer Coolidge en Fred Hechinger.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter