Trailer voor The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Kristen Bell is een vrouw die losgeslagen is in de eerste trailer voor Netflix’s The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window. De trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont een diepbedroefde vrouw die haar zorgen verdrinkt met alcohol en voorgeschreven pillen. Hierdoor ervaart ze meerdere psychotische onderbrekingen waarbij ze bepaalde momenten hallucineert die misschien gewoon onderdrukte herinneringen zijn. Dit omvat mogelijk getuige zijn van een moord.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Voor Anna (Kristen Bell), wiens hart is gebroken, is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

De hoofdrollen worden gespeeld door Kristen Bell, Tom Riley, Mary Holland, Shelley Hennig, Christina Anthony, Samsara Yett, Cameron Britton, Benjamin Levy Aguilar, Michael Ealy.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window gaat op 28 januari in première, alleen op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter