Trailer voor Think Like A Dog met Megan Fox en Josh Duhamel

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande familiekomediefilm van regisseur Gil Junger, getiteld Think Like A Dog. Bekijk de trailer hieronder. De film gaat over een 12-jarig genie terwijl hij met succes een uitvinding doet die hem zou kunnen laten communiceren met zijn hond Henry. In de hoofdrollen zien we Megan Fox en Josh Duhamel.

Think Like A Dog

Think Like A Dog

Think Like A Dog is een speelse familiekomedie over een jongen en zijn hond, en een wetenschappelijk project dat hun leven voor altijd zal veranderen. Het volgt de 12-jarige Oliver, een technisch wonderkind wiens wetenschapsexperiment op de middelbare school verkeerd gaat, waardoor een telepathische verbinding ontstaat tussen hem en zijn harige vriend Henry. De band brengt Oliver en Henry nog dichter bij elkaar wanneer ze hun krachten bundelen om op school komisch de complicaties te overwinnen en Oliver’s ouders te helpen hun huwelijk weer op te wekken.

De film heeft rollen voor Gabriel Bateman (Lights Out, Child’s Play), Josh Duhamel (Transformers films, Love Simon), Megan Fox (Confessions of a Teenage Drama Queen, Transformers, Jennifer’s Body), Janet Montgomery (Black Swan, The Space Between Us), Julia Jones (Twilight-films, Westworld), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory) en Bryan Callen (Ride Along, Joker).

Think Like A Dog is geschreven en geregisseerd door Gil Junger, die vooral bekend is geworden door zijn regiedebuutfilm 10 Things I Hate About You met in de hoofdrollen Heath Ledger en Joseph Gordon-Levitt. De film is geproduceerd door Cory Chen, Andrew Lazar en Linshu Zhang en staat gepland voor 9 juni op digitaal, VOD en op Blu-ray.