Trailer voor This Is Us seizoen 6

NBC heeft de trailer vrijgegeven voor This Is Us seizoen 6. Deze kun je hieronder bekijken. Dan Fogelmans veelgeprezen dramaserie met in de hoofdrol Milo Ventimiglia en Mandy Moore zal vanaf 4 januari te zien zijn. De reeks zal met dit seizoen officieel ten einde komen.

This Is Us seizoen 6

This Is Us seizoen 6 trailer

This Is Us is een verfrissende, eerlijke en provocerende serie die een ensemble volgt waarvan de paden kruisen en hun levensverhalen op een vreemde manier met elkaar verweven zijn. We zien dat een aantal van hen dezelfde verjaardag delen, en zoveel meer dan iedereen zou verwachten.

De serie draait rond het jonge koppel Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) Pearson, die in 1980 een drieling verwachten. Eén van de drie kinderen sterft echter tijdens de geboorte, en daarom besluiten Jack en Rebecca om ook een zwart jongetje te adopteren dat op hetzelfde moment als een vondeling in het ziekenhuis wordt gebracht. In het heden volgt de serie het leven van de drie kinderen Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Sterling K. Brown). Kevin is een televisieacteur die genoeg heeft van zijn vrijgezellenleven en besluit om in New York in Broadway-uitvoeringen te gaan acteren. Kate is een vrouw met obesitas die besluit om haar gewicht te verliezen, en op een bijeenkomst voor obese mensen Toby (Chris Sullivan) ontmoet, en er een relatie mee begint. Randall is een succesvolle zakenman die samen met zijn vrouw Beth (Susan Kelechi Watson) twee kinderen heeft, Tess en Annie. Randall besluit zijn biologische vader William (Ron Cephas Jones) op te zoeken, en neemt hem in huis.

Wanneer de serie terugkeert, vieren de drie kinderen (Randall, Kate en Kevin) hun 40e verjaardag en staan ​​Randall en Kevin tegenover elkaar na een emotionele finale van seizoen 4. Terwijl het seizoen de ups en downs van de Pearson-familie blijft vertellen, zal This Is Us ook de COVID-19-pandemie aanpakken.

De cast bestaat uit Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. BrownSusan Kelechi WatsonChris SullivanMichael Angarano en Ron Cephas Jones.

This Is Us is bedacht door Dan Fogelman en wordt geproduceerd door 20th Century Fox Television.

This Is Us seizoen 6 zal vanaf 4 januari 2022 te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter