Trailer voor Thor: Love and Thunder

Marvel heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Thor: Love and Thunder, voorafgaand aan de release op 6 juli 2022. Bekijk hieronder de Thor: Love and Thunder trailer.

Thor: Love and Thunder trailer

Thor Love and Thunder

Thor Love and Thunder trailer 

In de film is Thor (Chris Hemsworth) op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale), die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van koning Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

Thor: Love and Thunder wordt geregisseerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit) op basis van een script dat mede is geschreven door hem en Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great) en is het vervolg op het enorm succesvolle Thor: Ragnarok uit 2017. Oscarwinnares Natalie Portman keert terug als Jane en zal nu de machtige Mjolnir hanteren. Chris Hemsworth en Tessa Thompson zullen ook terugkeren als respectievelijk Thor en Valkyrie. Academy Award-winnaar Christian Bale (The Dark Knight-trilogie) zal de belangrijkste antagonist in de film spelen. De vrouwelijke Thor-verhaallijn is gebaseerd op Jason Aarons run op “The Mighty Thor”, waarin een door kanker geteisterde Jane Foster de mantel en krachten van Thor overneemt.

De film zal ook een aantal oudgedienden van het Marvel Cinematic Universe bevatten, zoals Jaime Alexander als Sif, Jeff Goldblum als Grandmaster, Taika Waititi als Korg en Guardians of the Galaxy-acteurs Chris Pratt als Peter Quill, Karen Gillan als Nebula en Vin Diesel als Groot. Dankzij eerdere setfoto’s is ook onthuld dat Matt Damon, Sam Neill en Luke Hemsworth opnieuw zullen terugkeren voor cameo-rollen samen met Melissa McCarthy en Russell Crowe.

De film Thor: Love and Thunder zal vanaf 6 juli 2022 te zien zijn in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter