Trailer voor thriller Fatale met Hilary Swank

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Fatale, hun aankomende psychologische thrillerfilm. In de hoofdrol zien we Michael Ealy wiens personage zijn perfecte leven volledig wordt omvergeworpen na een affaire met een mysterieuze vrouw. De andere hoofdrol is voor Oscar-winnaar Hilary Swank. De film zal debuteren  op vrijdag 18 december. Bekijk de Fatale trailer hieronder!

Fatale trailer

In Fatale ziet Derrick, een succesvolle sportagent, na een wilde one-night stand zijn perfecte leven langzaam verdwijnen als hij ontdekt dat de sexy en mysterieuze vrouw voor wie hij alles op het spel heeft gezet, een vastberaden rechercheur is die hem verstrikt in haar laatste onderzoek. Terwijl hij wanhopig probeert om de stukjes in elkaar te zetten, raakt hij dieper in haar val en riskeert hij zijn gezin, zijn carrière en zelfs zijn leven. De film is een spannende en provocerende psychologische thriller en een onvoorspelbaar kat-en-muisspel waarbij één fout je leven kan veranderen.

In de film spelen Oscarwinnaar Hilary Swank (Million Dollar Baby, Boys Don’t Cry, Away) en Golden Globe-genomineerde Michael Ealy (Sleeper Cell, Stumptown, Jacob’s Ladder) samen met Mike Colter (Luke Cage, Evil), Tyrin Turner (Meet the Blacks), Sam Daly (Hunters), Kali Hawk (Fifty Shades of Black), David Hoflin (Bosch), Damaris Lewis (BlacKkKlansman) en Geoffrey Owens (The Cosby Show).

Fatale wordt geregisseerd door Deon Taylor (Black and Blue) naar een script geschreven door David Loughery, die ook als producer fungeert. De film is geproduceerd door Taylor’s Hidden Empire Film Group-partner Roxanne Taylor en uitvoerend geproduceerd door partner Robert F.Smith.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter