Trailer voor thriller The Owners met Maisie Williams

RLJE Films heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende home invasion-thriller The Owners met Maisie Williams (The New Mutants) in de hoofdrol. De The Owners trailer is hieronder te bekijken.

The Owners

Gebaseerd op de Franse graphic novel Une Nuit de Pleine Lune van Herrmann en Yves H, gaat het verhaal over een groep vrienden die denken dat ze de perfecte en makkelijke score hebben gevonden: een leeg huis met een kluis vol geld. Maar als het oudere echtpaar dat daar woont vroeg thuiskomt, worden de tafels plotseling omgedraaid. Als een dodelijk kat-en-muisspel volgt, moeten de potentiële dieven zichzelf redden van een nachtmerrie die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.

De cast voor de film bestaat uit Maisie Williams, Sylvester McCoy (The Hobbit-franchise, Doctor Who), Jake Curran (Spotless, Stardust), Ian Kenny (Solo: A Star Wars Story, Sing Street), Andrew Ellis (Teen Spirit , This Is England) en Rita Tushingham (The Pale Horse, Vera).

De adaptatie is geschreven door Matthieu Gompel (The Dream Kids) en Julius Berg (The Forest, Mata Hari) in samenwerking met Geoff Cox, waarbij Berg zijn regiedebuut maakte op het project.

The Owners zal op 4 september in geselecteerde theaters, digitale platforms en VOD verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter