Trailer voor Transformers: Rise of the Beasts

De trailer voor Transformers: Rise of the Beasts is online verschenen en deze zit vol met alle actie die fans van de franchise gewend zijn. Bekijk de trailer hieronder.

De video zelf geeft niet veel weg over de plot van de film, maar toont wel de komst van nieuwe Transformers die zich zullen verzetten tegen zowel de Autobots als de Decepticons: The Maximals, de Terrocons en de Predabots. Zoals verwacht zal Rise of the Beasts tal van bekende gezichten bevatten, waaronder Optimus Prime, Bumblebee, Arcee en Mirage.

Transformers: Rise of the Beasts

Transformers: Rise of the Beasts

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons.

In the Heights-acteur Anthony Ramos speelt de hoofdrol. Daarnaast zijn er rollen voor Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Ron PerlmanPeter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Pete Davidson, Cristo Fernández.

Dit nieuwste deel Transformers: Rise of the Beasts wordt geregisseerd door Steven Caple Jr., die eerder Creed II regisseerde. Het scenario is geschreven door Joby Harold. De film speelt zich af in 1994 en plaatst het op de tijdlijn tussen Bumblebee en de Michael Bay-films. De belangrijkste locaties zijn Brooklyn, New York en Peru.

Transformers als franchise bestaat al sinds het midden van de jaren 80, toen het bekend werd als speelgoedlijn en al snel een animatieserie. De eerste film was geanimeerd, uitgebracht in 1986, maar de franchise werd pas echt groot in 2007 toen regisseur Michael Bay de eerste live-action film maakte. Die film bracht vijf directe sequels voort, die samen enkele miljarden dollars opbrachten. De kwaliteit viel echter snel weg, en Paramount deed een zachte reboot met Bumblebee in 2018. Toen werd een hele reeks schrijvers ingehuurd om verschillende ideeën in de franchise te pitchen en te ontwikkelen en, na veel geruchten, valse starts en meer, is dit de meest prominente ontwikkeling tot nu toe.

Transformers: Rise of the Beasts draait vanaf 8 juni 2023 alleen in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter