Trailer voor Trinkets seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Trinkets seizoen 2 deze kun je hieronder bekijken. In de serie raakt een rouwende tiener bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

Trinkets seizoen 2

Het tienerdrama volgt drie jonge vrouwen die winkeldiefstal tot een kunst hebben verheven. Brianna Hildebrand speelt de hoofdrol als de introverte Elodie, die in een praatgroep voor kleptomanen kennismaakt met de mysterieuze Moe (Kiana Madeira) en de uit een welgesteld gezin afkomstige Tabitha (Quintessa Swindell). In het tweede seizoen moeten de drie zorgen dat hun verleden niet in de weg komt te staan van hun toekomst.

De hoofdrollen worden gespeeld door Brianna Hildebrand, Kiana Madeira, Quintessa Swindell, Brandon Butler, Odiseas Georgiadis, Larry Sullivan, Dana Green.

Trinkets is een serie gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2013 van Kirsten Smith. De serie is gemaakt door Smith, Amy Andelson en Emily Meyer. Het eerste seizoen verscheen op 14 juni 2019 op Netflix. Trinkets seizoen 2 verschijnt op 25 augustus 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter