Trailer voor true crime drama serie A Friend of the Family

Peacock heeft de officiële teaser uitgebracht voor A Friend of the Family, Nick Antosca‘s aanstaande true crime drama miniserie, die op 6 oktober debuteert. De video geeft ons een eerste preview van hoe een meester-manipulator en roofdier de hechte familie The Brobergs infiltreerden, wat leidde tot de ontvoering van Jan Broberg. Bekijk hieronder de trailer van A Friend of the Family.

A Friend of the Family 

Daarnaast heeft Antosca een verklaring uitgegeven om geïnteresseerde kijkers aan te spreken. Hij zei:

“Het is gemakkelijk om het verhaal van de familie Broberg van buitenaf te beoordelen. Soms als mensen het voor het eerst horen, worden ze defensief: ‘Hoe hebben deze ouders dit kunnen laten gebeuren? Ik ben niet zoals zij.’ Het is begrijpelijk. Het is een surrealistisch verhaal. Toen ik het voor het eerst hoorde, voelde ik me in de kwetsbaarheid van de familie en had ik het gevoel dat ik hun verhaal van buitenaf begreep. Maar het bleef me bij, en ik wilde het van binnenuit begrijpen – om te weten hoe hun leven voelde, om te leven in de ervaring van elk gezinslid, om te zien hoe ze in zo’n bizar web waren verstrikt, en om het publiek te helpen zich in hen in te leven te.”

A Friend of the Family is gebaseerd op het ontvoeringsverhaal van Jan Broberg, die in de jaren zeventig bij twee verschillende gelegenheden werd ontvoerd door hun buurman Robert Berchtold. Broberg zal als producer dienen samen met haar moeder Mary Ann Broberg, die eerder samen een memoires schreef over het gruwelijke incident met de titel Stolen Innocence: The Jan Broberg Story.

Het drama bevat rollen voor Anna Paquin (True Blood) als Mary Ann Broberg, Jake Lacy (The White Lotus) als Robert Berchtold, Colin Hanks (The Offer) als Bob, Lio Tipton (Why Women Kill) als Gail Berchtold, en Hendrix Yancey & McKenna Grace als Jan Broberg.

A Friend of the Family is afkomstig van schrijver, uitvoerend producent en showrunner Nick Antosca, die bekend staat om zijn werk aan Hulu’s veelgeprezen true crime miniserie The Act. Eliza Hittman (Never Rarely Soms Always) zal meerdere afleveringen regisseren, waaronder de pilot. Het is een productie van UCP. Uitvoerende producenten zijn Hittman en Alex Hedlund, met Skye Borgman van Top Knot Films als adviserend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter