Trailer voor tv-film South Park: The Streaming Wars

South Park: The Streaming Wars, een South Park-film die voor tv is gemaakt, verschijnt later dit voorjaar exclusief op Paramount+. De nieuwste film is de derde van 14 films die Trey Parker en Matt Stone hebben afgesproken om te maken voor de streamer toen ze vorig jaar een enorme deal van 900 miljoen dollar tekenden met ViacomCBS. De eerste twee films – South Park: Post Covid en South Park: Post Covid: The Return of Covid verschenen in 2021. De vierde film gaat ergens later deze zomer in première.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer voor South Park: The Streaming Wars, die op 1 juni op Paramount+ verschijnt.

South Park: The Streaming Wars

Cartman botst met zijn moeder in een wilsstrijd, terwijl een episch conflict zich ontvouwt en het voortbestaan ​​van South Park bedreigt. South Park is een Amerikaanse animatieserie van de zender Comedy Central. De serie ging in première op 13 augustus 1997 en telt ondertussen al 23 seizoenen. In 1999 debuteerde ook de eerste en tot zover enige bioscoopfilm, South Park: Bigger, Longer & Uncut. Vorig jaar werd geen normaal seizoen uitgezonden. In plaats daarvan verschenen twee verlengde tv-specials met een verhaal rondom de Covid pandemie.

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

De stemmencast bestaat uit namen als Trey Parker, Matt Stone en Bill Hader.

In augustus 2021 werd aangekondigd dat Stone en Parker een nieuwe deal hebben getekend met ViacomCBS voor $ 900 miljoen, die loopt tot 2027, inclusief meerdere seizoenen van de geanimeerde comedyserie op Comedy Central, evenals 14 originele South Park-films van een uur voor Paramount+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter