Trailer voor Vikings spin-off Vikings Valhalla

Netflix geeft vandaag de eerste beelden vrij van de bloedstollende nieuwe serie Vikings: Valhalla. De serie, waarin we de heroïsche avonturen van de Vikingen volgen, is vanaf 25 februari 2022 exclusief te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Vikings Valhalla trailer

Vikings Valhalla trailer

Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd, waaronder de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

Vikings: Valhalla is een spin-off van History’s Vikings en speelt zich een eeuw na de originele serie af, terwijl het de verhalen vertelt van enkele van de bekendste Noormannen in de geschiedenis, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror.

In Vikings: Valhalla zullen Sam Corlett, Leo Suter, Bradley Freegard, Frida Gustavsson, Laura Berlin, en Caroline Henderson de hoofdrol spelen.

Vikings-maker Michael Hirst zal terugkeren voor de serie, die wordt geschreven en geproduceerd door Jeb Stuart (Die Hard).

Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari 2022 beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter