Trailer voor Virgin River seizoen 4

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Virgin River seizoen 4. Bekijk de trailer hieronder. Vanaf woensdag 20 juli 2022 is het extra lang seizoen 4 met 12 afleveringen te zien. In seizoen 4 van Virgin River weet Mel niet of haar baby van haar overleden man, Mark, of van Jack is.

De serie is gebaseerd op de boeken van schrijfster Robyn Carr. Er zijn maar liefst 22 Virgin River boeken, dus er is nog voldoende materiaal voor nog meer seizoenen op Netflix. De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Virgin River seizoen 4 trailer

Virgin River seizoen 4 trailer

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

Hoewel ze nog steeds niet weet of Mark, haar overleden man, of Jack de vader van haar baby is, begint Mel vol optimisme aan seizoen vier. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de werkelijkheid. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De komst van een knappe nieuwe arts, die zelf ook een gezin wil stichten, maakt het er niet eenvoudiger op. Hope is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische gevolgen van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwacht in een hechtere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele netwerk. Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band aanknoopt, kan hij niet anders dan blijven hopen op een hereniging met Christopher en Paige.

De cast van Virgin River seizoen 4 bestaat uit namen als Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth Annette O’Toole, Grayson Gurnsey, Lauren Hammersley, Sarah Dugdale. Nieuwe castleden zijn Tom Butler, Barbara Polland, Dan Payne.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Het vierde seizoen van Virgin River verschijnt woensdag 20 juli 2022 op Netflix. Om 09:00 uur ‘s ochtends komen alle nieuwe afleveringen online op de streamingdienst. De eerste drie seizoenen van Virgin River zien nu te zien bij Netflix. 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter