Trailer voor Vita & Virginia met Gemma Arterton en Elizabeth Debicki

IFC Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende romance-drama Vita & Virginia, met een eerste blik op de liefdesrelatie tussen twee literaire iconen Vita Sackville-West en Virginia Woolf. Met in de hoofdrol Gemma Arterton (The Girl with All the Gifts, Their Finest) en Elizabeth Debicki (Widows). De film zal vanaf 23 augustus in de Amerikaanse bioscopen verschijnen en staat gepland om te worden uitgebracht op VOD op 30 augustus. Bekijk de trailer hieronder!

De liefdesverhouding tussen de populaire auteur en aristocrate Vita Sackville-West en het literaire icoon Virginia Woolf. Wanneer ze elkaar ontmoeten, wil Vita van de koppige en getalenteerde Virginia haar nieuwste aanwinst maken. De vrouwen doorbreken sociale barrières en vinden troost in elkaar en in hun verboden romance. Hun relatie levert uiteindelijk een roman op getiteld “Orlando”.

Chanya Button regisseert een script dat ze samen schreef met Dame Eileen Atkins. De film heeft ook rollen voor Isabella Rossellini, Rupert Penry-Jones en Peter Ferdinando. Vita & Virginia wordt geproduceerd door Evangelo Kioussis voor Mirror Productions en Katie Holly voor Blinder Films. Uitvoerende producers zijn Simon Baxter, Christopher Figg, Nicolas Sampson, Norman Merry, Dave Bishop en Gemma Arterton.

De film beleefde zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2018.