Trailer voor WeCrashed met Jared Leto en Anne Hathaway

Apple TV+ heeft de volledige trailer onthuld voor WeCrashed, het aanstaande drama met in de hoofdrollen Jared Leto en Anne Hathaway. Het staat momenteel gepland om op 18 maart te verschijnen met de eerste drie afleveringen. Het wordt dan gevolgd door nieuwe wekelijkse afleveringen op vrijdag tot 22 april 2022.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht het chaotische liefdesverhaal tussen WeWork-oprichters Adam Neumann en zijn vrouw Rebekah Neumann, en hoe het een belangrijke rol speelde in de ondergang van hun startup-bedrijf met een waarde van $47 miljard.

WeCrashed

WeCrashed volgt de hebzuchtige opkomst en onvermijdelijke ondergang van WeWork, een van ‘s werelds meest waardevolle startups, en de narcisten wiens chaotische liefde het allemaal mogelijk maakte. Het wordt geleid door Oscarwinnaars Jared Leto en Anne Hathaway, samen met Kyle Marvin, America Ferrera en O-T Fagbenle.

De serie is geïnspireerd op actuele gebeurtenissen – en het liefdesverhaal staat daarin centraal. WeWork groeide in minder dan tien jaar uit van een enkele coworking-ruimte tot een wereldwijd merk met een waarde van 47 miljard dollar. Toen, in minder dan een jaar, kelderde de waarde. Wat is er gebeurd?

Gebaseerd op de Wondery-podcast met dezelfde naam, is de beperkte serie geschreven en gemaakt door Lee Eisenberg en Drew Crevello, die beiden optreden als showrunners als onderdeel van Eisenbergs algemene deal met Apple TV+.

WeCrashed wordt geregisseerd en geproduceerd door John Requa en Glenn Ficarra. Uitvoerende producenten zijn Leto, Hathaway, Crevollo, Eisenberg, Charlie Gogolak, Natalie Sandy, Emma Ludbrook, Hernan Lopez, Marshall Lewy en Aaron Hart.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter