Trailer voor Winnie the Pooh: Blood and Honey

De eerste officiële trailer voor de aankomende slasher-horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey is online verschenen. We krijgen een nieuwe blik op de schurken van de film, Pooh en Piglet, gebaseerd op de iconische karakters van A.A. Milne en illustrator E.H. herder. Bekijk hieronder de Winnie the Pooh: Blood and Honey trailer.

De film is geschreven en geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield. Het wordt geleid door Craig David Dowsett als Pooh Bear, Chris Cordell als Knorretje en Nikolai Leo als Christopher Robin.

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Winnie the Pooh: Blood and Honey trailer

Er is niet al te veel bekend over Winnie the Pooh: Blood and Honey, maar Waterfield heeft in een eerder interview met Variety gezegd dat zowel Pooh als Piglet de belangrijkste schurken van de film zullen zijn, waarin beide personages op een “rampage” gaan nadat ze worden verlaten door Christopher Robin die gaat studeren:

“Christopher Robin is pulled away from them, and he’s not [given] them food, it’s made Pooh and Piglet’s life quite difficult.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Craig David Dowsett, Chris Cordell, Nikolai Leo, Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Maria Taylor, Jase Rivers, Simon Ellis, May Kelly, Natasha Rose Mills, Richard D. Myers. De productie is afgelopen mei officieel afgerond.

Oorspronkelijk gemaakt door auteur A.A. Milne en illustrator E.H. Shephard, zag Winnie de Poeh onlangs zijn auteursrecht vervallen in 2021, waarbij de rechten op de personages niet langer in handen zijn van Disney en het publieke domein betreden. Het was toen dat de regisseur besloot de film te maken, hoewel vanwege de enorme boost in de media en het algemene enthousiasme, heeft de crew achter de film geprobeerd het montageproces te versnellen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter