Trailer voor Wolf Like Me met Isla Fisher & Josh Gad

Peacock heeft de officiële trailer onthuld voor het aanstaande bovennatuurlijke komediedrama getiteld Wolf Like Me, dat zal worden geleid door Isla Fisher en Josh Gad. De serie gaat op donderdag 13 januari in première.

De video, die je hieronder kunt bekijken, begint met een alleenstaande vader die zijn best doet om contact te maken met zijn dochter na de dood van zijn vrouw. Hun leven verandert voortdurend door de plotselinge komst van een mysterieuze vrouw, die een ​​bovennatuurlijk geheim over zichzelf verbergt.

Wolf Like Me

Wolf Like Me

Iedereen brengt zijn eigen bagage mee naar een nieuwe relatie. Gary en Mary zijn niet anders. Gary is een emotioneel wrak en worstelt om voor zijn dochter te zorgen sinds de dood van zijn vrouw. Mary heeft een geheim dat ze met niemand kan delen. Het universum heeft deze twee niet voor niets bij elkaar gebracht, ze moeten gewoon de tekenen blijven volgen.

Wolf Like Me wordt beschreven als een genre-overstijgend romantisch dramedy gecreëerd, geproduceerd en geregisseerd door Abe Forsythe, die herenigd wordt met Gad na de zombie-komediefilm Little Monsters uit 2019. Het wordt geleid door Isla Fisher (Wedding Crashers, Definitely Maybe) en Josh Gad (Central Park).

Wolf Like Me is uitvoerend geproduceerd door Gad en Fisher, samen met Jodi Matterson, Bruna Papandrea en Steve Hutensky voor Made Up Stories. Het is een productie van Made Up Stories, Endeavour Content en Stan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter