Trailer voor Wrong Turn reboot

Saban Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende Wrong Turn reboot van regisseur Mike P. Nelson. Bekijk deze hieronder. We krijgen voor het eerst een blik op de nieuwste groep slachtoffers van de franchise die geconfronteerd worden met de verschrikkingen door de terugkeer van moordenaars in het bos.

Wrong Turn reboot

De Wrong Turn reboot is een cross-country hike die een groep vrienden naar het land van een inclusieve samenleving genaamd The Foundation brengt, beschreven als mensen die sinds vóór de burgeroorlog in de bergen hebben gewoond. De vrienden ontdekken al snel dat ze onder een andere rechtsstaat vallen en misschien niet de slachtoffers zijn die ze dachten dat ze waren..

De film is geregisseerd door Mike P. Nelson (The Domestics) op basis van een script geschreven door de originele filmschrijver Alan B. McElroy. Het wordt geleid door de Spaans-Britse actrice Charlotte Vega (The Lodgers), Matthew Modine (47 Meters Down), Damian Maffei (The Strangers: Prey at Night), Bill Sage (Hap and Leonard), Emma Dumont (The Gifted), Valerie Jane Parker (Greenleaf), Chaney Morrow (Haunt) en David Hutchinson (American Horror Story).

De filmserie begon in 2003 met een film die een bescheiden box office-succes werd en kreeg over het algemeen gemengde recensies. De film was de start van een direct-naar-video-franchise, bestaande uit twee sequels en drie prequels die tot 2014 verschenen. De films volgden verschillende kannibalenfamilies in de bossen van West-Virginia, die op zoek waren naar verschillende mensen in het gebied.

Voorafgaand aan zijn werk aan de originele film, met in de hoofdrol Desmond Harrington (Elementary), Eliza Dushku (Bull) en Jeremy Sisto (FBI), schreef McElroy het script voor de cult klassieke komische boekfilm Spawn, gevolgd door de actiethriller The Marine uit 2006 en The Vampire Diaries. Nelson regisseerde onlangs de post-apocalyptische horrorfilm The Domestics.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek opFacebookInstagramPinterestTwitter