Trailer voor Yellowjackets seizoen 2

Showtime heeft de eerste trailer uitgebracht voor het langverwachte Yellowjackets seizoen 2, waarin eindelijk de terugkeerdatum wordt onthuld. Nieuwe afleveringen van het voor een Emmy genomineerde coming-of-age-horrordrama gaan volgend jaar in première, te beginnen op 24 maart 2023.

In de Yellowjackets seizoen 2 teaser trailer krijgen we een glimp te zien van een cryptisch symbool dat mogelijk verband houdt met de gruwelijke tijd van de overlevende meisjes in het wild. In een recent interview met Variety waarschuwde hoofdster Sophie Nélisse fans dat de volgende aflevering grafischer en gruwelijker zal zijn, aangezien de meisjes een strenge winter tegemoet gaan.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Yellowjackets seizoen 2.

Yellowjackets seizoen 2 trailer

Het verhaal is de saga van een team van enorm getalenteerde voetballers van middelbare schoolmeisjes die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl we ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten, wat bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is.

Yellowjackets is gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson (Narcos). De hoofdrollen worden gespeeld door Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie LynskeyTawny Cypress, Ella Purnell, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Steven Krueger, Jasmin Savoy Brown en Warren Kole.

Yellowjackets is uitvoerend geproduceerd door Drew Comins, Karyn Kusama (Destroyer) en Jonathan Lisco (Halt en Catch Fire), die ook dienst doet als showrunner.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter