Trailer voor You seizoen 2

Netflix heeft de eerste teaser vrijgegeven voor You seizoen 2. We zien het personage van Penn Badgley terwijl hij een nieuwe identiteit aanneemt voor zijn nieuwe leven in Los Angeles. De serie staat gepland voor 26 december. Bekijk de video hieronder!

You seizoen 2

Seizoen 2 ziet de terugkeer van acteurs Penn Badgley en Ambyr Childers. De nieuwe castleden bestaan uit Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House), Robin Lord Taylor (Gotham), Adwin Brown (Heathers), Chris D’Elia (Workaholics), James Scully (Heathers), Jenna Ortega (Jane the Virgin) en Charlie Barnett (Russian Doll).

YOU is gebaseerd op de bestseller ‘What would you do for love?’ van Caroline Kepnes. Als de slimme manager van een boekwinkel (Penn Badgley) kennismaakt met een veelbelovende schrijfster (Elizabeth Lail), wordt duidelijk wat zijn antwoord op die vraag is: alles . Gebruikmakend van internet en sociale media, verzamelt hij de meest intieme details over haar leven om zo dicht mogelijk bij haar te komen. De romantische en ietwat gênante crush verandert in een obsessie wanneer hij stilletjes en strategisch de obstakels – én personen – die tussen hen instaan uit de weg ruimt.