Trailer voor You seizoen 3

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor YOU seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen zal op 15 oktober verschijnen op de streamer.

You is gebaseerd op de romanreeks van Caroline Kepnes en draait om Joe Goldberg, een giftige en misleidende stalker die de neiging heeft extreem geobsedeerd te raken door elk meisje op wie hij verliefd wordt. Seizoen 3 zal de gecompliceerde relatie van Joe en Love blijven volgen, die hun eerste kind samen verwachten in hun nieuwe huis in de buitenwijken.

You seizoen 3 trailer

You seizoen 3 trailer

Aan het einde van het tweede seizoen keek Joe (Penn Badgley) al naar een nieuwe buur, ondanks dat hij een relatie had met Quinn (Victoria Pedretti). Seizoen 3 van de psychologische thriller begint met Joe en Quinn die getrouwd zijn en hun zoon Henry opvoeden in Madre Linda, een buitenwijk van Noord-Californië. Hun gezinsleven begint ingewikkeld te worden vanwege de impulsiviteit van Love en Joe’s ontluikende interesse in die vrouw die naast hem woont, vooral omdat hij zich gevangen begint te voelen.

De serie heeft rollen voor Penn Badgley, Victoria Pedretti, Shalita Grant, Travis Van Winkle, Saffron Burrows, Tati Gabrielle, Dylan Arnold,Scott Speedman, Michaela McManus, Shanno Chan-Kent, Ben Mehl, Christopher O’Shea, Christopher Sean, Bryan Safi, Mackenzie Astin, Ayelet Zurer, Jack Fisher, Mauricio Lara, Scott Michael Foster.

YOU is gebaseerd op het boek van Caroline Kepnes. YOU wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Horizon Scripted Television. Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Silver Tree, Gina Girolamo en Michael Foley zijn de executive producers.

YOU seizoen 3  verschijnt 15 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter