Trailer voor Young Rock seizoen 2

NBC heeft de trailer vrijgegeven voor Young Rock seizoen 2. Verleden jaar ging debuteerde de serie Young Rock op de zender NBC. De reeks is geïnspireerd door de ongelooflijke jeugd van Dwayne Johnson. Seizoen 1 was in 2021 de meest bekeken sitcom voor de zender. Het is dan ook niet onverwachts dat een tweede seizoen zou verschijnen. Young Rock keert officieel terug op dinsdag 15 maart 2022 en zal een dag later op Peacock beschikbaar zijn in de VS. Bekijk hieronder de trailer voor seizoen twee.

Daarnaast meldt Variety dat Stranger Things en The Goonies-ster Sean Astin een terugkerende rol zal spelen in het komende tweede seizoen. Astin speelt de rol van Dr. Julian Echo, de aartsvijand van Dwayne Johnson die een wrok tegen hem koestert en de presidentiële campagne van de superster probeert te saboteren. Zijn casting komt nadat onlangs werd onthuld dat Arlyn Broche (Ballers) is gecast voor de rol van Dany Garcia, Johnson’s universiteitsliefje en ex-vrouw, die nu zijn zakenpartner is bij Seven Bucks Productions.

Young Rock seizoen 2

De serie is een ‘oorsprongsverhaal’ gebaseerd op de echte kindertijd van Johnson, die opgroeide tot een van de beroemdste professionele worstelaars en filmsterren ter wereld. Van opgroeien in een sterk en veerkrachtig gezin, tot omringd worden door de wilde karakters van zijn professionele worstelfamilie, tot voetballen op de Universiteit van Miami. De serie verkent de gekke achtbaan die Dwayne heeft gevormd tot de man die hij nu is en de meer dan levensgrote personages die hij onderweg heeft ontmoet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley Constant, Uli Latukefu, Adrian GroulxStacey Leilua neemt de rol op zich van Johnson’s moeder Ata Johnson, zijn overleden vader wordt gespeeld door Joseph Lee Anderson. Ana Tuisila speelt de grootmoeder Lia Maivia.

Young Rock is mede geschreven door Nahnatchka Khan en Jeff Chiang, welke samen met Dany Garcia, Brian Gewirtz, Hiram Garcia en Jennifer Carreras ook als uitvoerende producenten zullen dienen. De serie is een coproductie tussen Universal Television, Seven Bucks Productions en Khan’s Fierce Baby Productions.

Young Rock seizoen 2 is vanaf dinsdag 15 maart 2022 te zien via Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter