Trailer voor Zwaar Verliefd 2 met Barbara Sloesen en Jim Bakkum

Filmdistributeur Dutch FilmWorks heeft vandaag de trailer vrijgegeven dat de romantische komedie Zwaar Verliefd 2. Deze kun je hieronder bekijken. Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.

Zwaar Verliefd 2 trailer

Zwaar Verliefd 2 trailer

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Zwaar Verliefd! 2 is geregisseerd door Marc Willard en is geschreven door scenarist Anna Pauwels (Soof: Een Nieuw Begin). In de hoofdrollen zien we Barbara SloesenJim Bakkum, Frederik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant.

De film is gebaseerd op het succesvolle boek Zwaar Beproefd! van Chantal van Gastel. De verfilming van Zwaar Verliefd! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop.

De film is op 7, 8 & 9 al te zien in Ladies Nights en vanaf 17 december overal in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter