Trailer voor Zweedse Netflix serie Snabba Cash

In april verschijnt de Zweedse misdaad serie Snabba Cash (Easy Money) op Netflix. Bekijk hieronder de eerste trailer. In 2010 was Snabba Cash een groot succes in de Zweedse bioscopen en markeerde de doorbraak van zowel Joel Kinnaman als regisseur Daniel Espinosa. Na twee vervolgfilms komt Netflix nu met een serie die zich afspeelt in dezelfde wereld, tien jaar na de gebeurtenissen in de films.

Snabba Cash serie op Netflix

Dromen hebben een prijs. Als de start-upsector en de criminele wereld van Stockholm met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakelijke partnerschappen op de proef gesteld door het oneindige verlangen om snel geld te verdienen.

Stockholm, tien jaar na de gebeurtenissen uit de filmtrilogie. Het is een bruisende tijd waar het verlangen naar status en geld sterker is dan ooit. Techondernemer Leya is vastbesloten om het te redden, wat er ook gebeurteen Ze start een bedrijf met crimineel geld maar komt er op de harde manier achter dat er geen snelle weg naar de top is zonder de prijs te betalen. Zowel de ondernemende jetset als de criminele wereld is brutaler, chaotischer en meedogenlozer dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz, Ayan Ahmed, Khalil Ghazal.

De serie is gebaseerd op de Stockholm Noir-trilogie van Jens Lapidus waar eerder al drie Easy Money films over werden gemaakt. Daarin speelde Joel Kinnaman de hoofdrol. De reeks is een vervolg op zijn al eerder verfilmde roman uit 2006. Oskar Söderlund (Rebecka Martinsson) is de maker van de zesdelige serie, die hij schreef met Lapidus.

De serie Snabba Cash is vanaf 7 april te zien, alleen op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter