Trailer Wander met Aaron Eckhart & Tommy Lee Jones

Saban Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande thriller-dramafilm getiteld Wander, met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Aaron Eckhart terwijl zijn personage een illegale mensenhandel organisatie ontdekt die verband houdt met de dood van zijn dochter. De andere hoofdrol is voor Oscar-winnaar Tommy Lee Jones. De film moet op 4 december in de bioscopen verschijnen, op VOD en digitaal. Bekijk de trailer hieronder.

Wander

Trailer Wander

Nadat hij is aangenomen om een ​​verdachte dood te onderzoeken in het kleine stadje Wander, raakt een mentaal onstabiele privédetective ervan overtuigd dat de zaak verband houdt met dezelfde ‘samenzwering’ die de dood van zijn dochter veroorzaakte. De film is geregisseerd door April Mullen op basis van een scenario dat ze samen met Tim Doiron heeft geschreven.

Wander heeft rollen voor Aaron Eckhart (Erin Brockovich, The Dark Knight), Tommy Lee Jones (The Fugitive, Men in Black-films), Heather Graham (Boogie Nights, The Hangover-trilogie), Katheryn Winnick (Bones, Vikings), Raymond Cruz (The Closer) en Brendan Fehr (Roswell).

Wander wordt geproduceerd door Doiron, Mullen, Andre Relis, Chad A. Verdi, Douglas Falconer en Mary Aloe.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter