Trees of Peace vanaf 10 juni op Netflix

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor Trees of Peace, een waargebeurde film die later deze zomer kan worden gestreamd. Vier vrouwen met verschillende achtergronden smeden een onbreekbaar zusterschap terwijl ze gevangen en ondergedoken zitten tijdens de genocide in Rwanda. Deze film ging vorig jaar in première op filmfestivals, onder meer op het American Black Film Festival in de herfst, waar het de John Singleton Award won voor Best First Feature Film. Bekijk de trailer hieronder.

Trees of Peace Netflix

Trees of Peace op Netflix

In april 1994 zitten vier vrouwen met verschillende achtergronden en overtuigingen vast tijdens de genocide op de Tutsi in Rwanda. Hun strijd om te overleven, tegen alle verwachtingen in, verenigt de vrouwen in een onbreekbaar zusterschap.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eliane Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon, Bola Koleosho en Tongayi Chirisa.

Trees of Peace is zowel geschreven als geregisseerd door actrice/schrijver/filmmaker Alanna Brown en maakte haar speelfilmdebuut. Het is geproduceerd door Brian Baniqued, Alanna Brown, Mike Bundlie, Barry Levine, Vicky Petela, Ron Ray en Jeffrey Spiegel. De film ging aanvankelijk in première op het Santa Barbara Film Festival 2021 en speelde vorig jaar ook op het American Black Film Festival, waar het een aantal prijzen won.

Trees of Peace verschijnt 10 juni 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter