Trollenjagers: Opkomst van de Titanen vanaf 21 juli op Netflix

De jarenlange Tales of Arcadia-franchise nadert zijn grote finale met Trollenjagers: Opkomst van de Titanen (originele titel Trollhunters: Rise of the Titans), een nieuwe Netflix-animatiefilm van Dreamworks en Guillermo Del Toro. Bekijk hieronder de trailer.

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen

Arcadia lijkt misschien een gewone stad, maar is door de magische, mystieke locatie het epicentrum van gevechten tussen bovennatuurlijke wezens zoals trollen, aliens en tovenaars. Nu bundelen de helden uit de populaire series Trollenjagers, 3 Onder en Magiërs hun krachten in een episch avontuur: ze moeten het opnemen tegen de Duistere Orde om controle te krijgen over de magie die hen verenigt.

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen zal de eerste DreamWorks film zijn die in première gaat via Netflix in plaats van een bioscooprelease. Zoals te zien is in de nieuwe trailer, zal de film zijn debuut maken op de service op 21 juli 2021. In de toekomst zullen DreamWorks-animatieprojecten zoals Trollhunters en waarschijnlijk eerst op Peacock verschijnen in plaats van Netflix, aangezien DreamWorks onder hetzelfde bedrijf valt.

De film bevat de stemmen van Emile HirschLexi MedranoCharlie SaxtonKelsey GrammerAlfred MolinaSteven YeunNick FrostColin O’Donoghue, Diego Luna, Tatiana Maslany, Cole Sand, Nick Offerman, Fred Tatasciore, Brian Blessed, Kay Bess, Piotr Michael, James Hong, Tom Kenny, Angel Lin, Amy Landecker, Jonathan Hyde, Bebe Wood, Laraine Newman, Grey Griffin en Cheryl Hines.

De film is geregisseerd door Johane MatteFrancisco Ruiz Velasco en Andrew Schmidt naar een verhaal van Marc Guggenheim, Dan Hageman en Kevin Hageman. De film brengt de magische werelden samen van Trollhunters, 3Below en Wizards – de drie vorige afleveringen van The Tales of Arcadia trilogie gemaakt door Guillermo del Toro, geproduceerd door DreamWorks Animation, en Double Dare You Productions.

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen is vanaf 21 juli te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter