Twee muzikale topacts te zien bij Pathé: Coldplay en Kensington

Muziekliefhebbers kunnen uitkijken naar twee prachtige producties die binnenkort bij Pathé te zien zijn. Op 14 november wordt de documentaire A Head Full of Dreams eenmalig vertoond, over de ongelofelijk reis van Coldplay van een beginnende band tot stadion-vullende faam. En op donderdag 22 november 2018 vertoont Pathé eenmalig de live registratie van Kensington- Live in de Ziggo Dome 2017.

Kaarten zijn vanaf nu te koop via de Pathé website:

Coldplay – A Head Full of Dreams

Kensington – Live in the Ziggo Dome

COLDPLAY – A HEAD FULL OF DREAMS
In de documentaire A Head Full of Dreams deelt Coldplay, een van ‘s werelds meest beroemde bands, voor de eerste keer hun verhaal in hun eigen woorden. Regisseur Mat Whitecross legt live optredens en backstage opnames vast van de fantastische wereldtour A Head Full of Dreams, naast nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal over een periode van 20 jaar. De film combineert spectaculaire optredens van iconische nummers zoals Fix you en Viva La Vida met intieme, achter de schermen momenten die de vriendschap en broederschap van de band onthullen. Slechts éénmalig in de bioscoop – mis dit wereldwijd evenement niet.

Kensington

KENSINGTON – LIVE AT ZIGGO DOME 2017
Voordat Kensington deze zomer de grootste Nederlandse rockshow ooit speelde in de Johan Cruijff ArenA, stonden ze in de drie jaren daarvoor maar liefst tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2017 waren dit vijf shows met in totaal ruim 85.000 bezoekers.

Komende november speelt de band voor het eerst in vier jaar niet in de Ziggo Dome, omdat het viertal werkt aan nieuw materiaal. Vandaar dat er iets anders wordt georganiseerd. Op donderdag 22 november 2018 vertoont Kensington eenmalig de live registratie van hun afgelopen Ziggo Dome show bij Pathé. De unieke opnames zullen hier voor het eerst te zien zijn.

Gitarist Casper Starreveld over deze speciale eenmalige vertoning: “Dit is onze favoriete showreeks in de Ziggo Dome geweest, en we vinden het heel tof dat we die show nu op het grootste scherm kunnen gaan laten zien.” Zanger Eloi Youssef vult aan: “Het is echt iets bijzonders geworden, waar we heel trots op zijn. Kensington in de bioscoop, wederom een mijlpaal!”.