Twee Sherlock Holmes spin-off series in de maak bij HBO Max

De wereld van Sherlock Holmes breidt zich uit. Variety meldt dat HBO Max momenteel werkt aan twee Sherlock Holmes series die verband houden met de films met Robert Downey Jr.

De twee series zullen zich naar verluidt afspelen in dezelfde wereld van de film Sherlock Holmes uit 2009 en de film Sherlock Holmes: A Game of Shadows uit 2011, met in de hoofdrol Downey Jr. als de legendarische detective en Jude Law in de rol van Dr. John Watson, de oude metgezel van Holmes. Volgens de site zouden de twee series elk gericht zijn op een nieuw personage dat zal worden geïntroduceerd in de derde Sherlock Holmes-film.

Sherlock Holmes series

Downey Jr. en zijn vrouw Susan Downey zullen het project produceren, met Amanda Burrell van Team Downey ook als producer. Het is niet de eerste keer dat de spin-off-serie voor de Sherlock Holmes-films wordt besproken, maar het is wel de eerste keer dat er grote stappen worden gezet om ze te ontwikkelen.

Een derde Sherlock Holmes-film is al meer dan 10 jaar in de maak en de film zou oorspronkelijk uitkomen op 22 december 2021. De film werd echter voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie. Zowel Downey Jr. als Law keren terug voor de derde film wanneer deze klaar is voor release.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter