Un Monde vanaf 25 november in de Nederlandse bioscopen

De film Un Monde van regisseur Laura Wandel verschijnt 25 november in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer.

Un Monde

Un Monde

Als Nora voor het eerst naar de basisschool gaat, vindt ze het moeilijk om haar vader en oudere broer Abel los te laten. Wanneer ze toch vriendjes vindt, blijkt haar broer Abel juist lastiggevallen te worden door klasgenoten. Ze probeert te helpen en vertelt haar vader wat er speelt, maar haar broer wil juist dat ze zwijgt. Verscheurd door haar innerlijke strijd, en haar broer die haar het zwijgen oplegt, bevecht Nora ook haar éigen plek op het schoolplein.

De sociaal geëngageerde regisseur Laura Wandel filmt haar overdonderende verhaal, over weerbaarheid en het vinden van je plek in de wereld, geheel vanuit het perspectief van een kind.

De cast bestaat uit namen als Günter Duret, Karim Leklou, Laura Verlinden, Lena Girard Voss, Maya Vanderbeque, Thao Maerten.

Un Monde wordt op 25 november 2021 in de Nederlandse bioscopen uitgebracht door Lumière Distributie in samenwerking met Vedette. Op 31 oktober, 3 november & 5 november is Un Monde te zien op het Leiden International Film Festival. Op 29 & 31 oktober wordt de film vertoond op het Parool Film Fest en op 6 & 7 november op Filmfestival Alkmaar.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter