Uncle Fester in nieuwe trailer voor Wednesday Addams serie

Tijdens New York Comic Con werd een nieuwe trailer van de Wednesday Addams serie vrijgegeven waarin ook Uncle Fester werd onthuld. Het iconische personage wordt gespeeld door Fred Armisen in de achtdelige Netflix-serie, die op 23 november 2022 verschijnt. Bekijk hieronder de trailer.

Wednesday Netflix

Wednesday Addams

De serie Wednesday is gebaseerd op een pitch van makers Al Gough en Miles Millar (Smallville, Into the Badlands) en zal een bovennatuurlijk mysterie zijn dat de jaren van de titelheldin als student aan de eigenaardige Nevermore Academy in kaart brengt. Ze probeert haar opkomende paranormale vermogens onder de knie te krijgen en tegelijkertijd een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die de lokale stad terroriseert. Ze probeert het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden verwarde – en dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties van het vreemde en diverse studentenleven navigeerde.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jenna Ortega (You, Yes Day) als Wensday Addams,, Luis Guzmán als Gomez Addams en Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams, Fred Armisen als Uncle Fester. Riki Lindhome is te zien als Dr. Valerie Kinbott, Jamie McShane (Sons of Anarchy) als sheriff Donovan Galpin en Isaac Ordonez als Pugsley, de jongere broer van Wednesday. Gwendoline Christie (Game of Thrones) zal ook verschijnen als Larissa Weems. Daarnaast is er ook een rol voor Christina Ricci.

De muziek voor de serie wordt gecomponeerd door de legendarische componist Danny Elfman (Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Beetlejuice).

Tim Burton zal de serie van acht afleveringen regisseren en uitvoerend produceren samen met Andrew Mittman voor 1,21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman voor Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) en Gail Berman (The Addams Family, Alphas), met MGM en United Artists ook verbonden aan de productie.

Wednesday verschijnt 23 november wereldwijd en exclusief op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter