Under the Banner of Heaven vanaf 27 juli op Disney Plus

FX’s Under the Banner of Heaven, met in de hoofdrollen Andrew Garfield, Sam Worthington, en Daisy Edgar-Jones, is te streamen vanaf 27 juli 2022 op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer voor de serie.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Under the Banner of Heaven Disney Plus

Under the Banner of Heaven op Disney Plus

Under the Banner of Heaven volgt een vrome detective wiens geloof op de proef wordt gesteld terwijl hij een brute moord onderzoekt die verband lijkt te houden met een gewaardeerde familie uit Utah. Garfield speelt de rol van Pyre, een LDS-ouderling die toegewijd is aan zijn kerk en familie, maar door zijn contact met een vermoedelijke moordenaar begint te twijfelen aan een aantal leerstellingen van de kerk.

De serie – die is gebaseerd op Jon Krakauer’s misdaaddrama-roman – is afkomstig van Oscar-winnende scenarioschrijver Dustin Lance Black, die fungeert als uitvoerend producent naast Ron Howard en Brian Grazer.

De miniserie heeft hoofdrollen voor Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie en Sandra Seacat.

De gelimiteerde serie is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Dustin Lance Black. Under the Banner of Heaven is een FX Productions serie en wordt uitvoerend geproduceerd door Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey en Anna Culp voor Imagine Television; Jason Bateman, Michael Costigan van Aggregate Films; David Mackenzie, die als regisseur zal dienen; en Gillian Berrie.

Under the Banner of Heaven is vanaf 27 juli 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter