Meer details voor nieuwe M. Night Shyamalan film

Universal Pictures heeft enkele nieuwe details gedeeld voor het aankomende nieuwe project van regisseur M. Night Shyamalan, de man achter onder andere Split en The Sixth Sense.

Als het coronavirus straks niet teveel in de weg zit dan zal de nieuwe film van M. Night Shyamalan vanaf 23 juli 2021 in de bioscopen te zien zijn. Daarnaast is bekendgemaakt dat er rollen zullen zijn voor Alex Wolff, Vicky Krieps, Ken Leung, Eliza Scanlen, Abbey Lee, Thomasin McKenzie (Top Gun: Maverick), Nikki Amuka-Bird en Aaron Pierre. Dit meldt Variety.

Alex Wolff Hereditary

Alex Wolff in Hereditary. Hij gaat in 2021 te zien zijn in de nieuwe film van M. Night Shyamalan.

Het project heeft nog geen titel en er zijn ook nog geen details omtrent het plot bekend. Wel is aangegeven dat Shyamalan weer als producent zal dienen.

M. Night Shyamalan

M. Night Shyamalan is een Indiaas-Amerikaanse filmmaker en schrijver die al sinds begin jaren 90 films regisseert. Daarbij is hij ook steeds betrokken bij het scenario. Tevens maakte hij onlangs de Apple TV+ serie Servant. In veel van zijn projecten staan mysteries centraal.

Split onder vuur

Het eerdergenoemde Split is momenteel overigens weer onderwerp van gesprek. Zo vinden enkele mensen dat de film kwetsend is voor mensen met een Dissociatieve identiteitsstoornis, een aandoening waaraan het hoofdpersonage ook lijdt. De manier waarop de stoornis is uitgebeeld zou geen goed beeld geven van wat het werkelijk is om hiermee te moeten leven. Meer over deze controverse is hier te lezen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter