Vaiana serie in ontwikkeling bij Disney Plus!

Vier jaar na de release, heeft Disney+ onthuld dat ze klaar zijn om terug te gaan naar de Pacific Islands voor een nieuwe serie die zich afspeelt in de wereld van Vaiana (origineel Moana).

De nieuwe muzikale serie zal de titulaire Vaiana volgen terwijl ze zich tot ver buiten het rif waagt. Walt Disney Animation zal in contact komen met verhalenvertellers uit Vaiana’s thuisregio van de Pacifische eilanden om de authentieke verhalen over bewegwijzering en andere overgebrachte tradities te blijven vertellen. Vaiana de serie komt naar Disney+ in 2023!

Vaiana serie

Vaiana verscheen in 2016 en is de 56ste animatiefilm van Disney. De animatiefilm was een groot succes en bracht $643 miljoen in het laatje. Ook won de film twee Academy Awards (beste animatiefilm en beste originele nummer ‘How far i’ll go’).

Walt Disney Animation Studios’ Vaiana gaat over een avontuurlijke tiener die, met behulp van halfgod Maui, de oceaan over zeilt op een spannende missie om zichzelf te bewijzen als grote navigator en om haar mensen te redden. Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren…

De film werd in de VS uitgebracht onder de oorspronkelijke naam Moana, en in de meeste Europese landen onder de naam Vaiana vanwege beschermde merkrechten.

Vaiana is geregisseerd door Ron Clements en John MuskerHoofdrollen in de film zijn er voor Auli’i CravalhoDwayne JohnsonAlan TudykNicole ScherzingerTemuera MorrisonRachel Houseen Jemaine Clement.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter